Zlepšujúce prípravky na jemné pečivo
Zlepšujúce prípravky na jemné pečivo sú ideálne na prípravu rôznych druhov pečiva, ako sú rožky, žemle a bagety. Tieto prípravky obsahujú enzýmy, ktoré pomáhajú zlepšiť konzistenciu cesta a zvýšiť objem pečiva. Vďaka nim sa pečivo ľahšie spracováva a vzniká mu krajšia a chrumkavejšia kôrka. Výhodou týchto prípravkov je jednoduchá príprava a použitie. Stačí ich pridať k základným ingredienciám a vznikne cesto s vylepšenou konzistenciou a chuťou. Tieto výrobky sú tiež šetrné k životnému prostrediu, pretože umožňujú znížiť množstvo odpadu a zbytočného používania ingrediencií.
- ideálny na prípravu pečiva
- jednoduchá spracovateľnosť
-
vylepšená konzistencia a chuť
Dodávame zmesi a suroviny do pekární. Sme popredným dodávateľom múk, náplní, strojov, pekárskych pomôcok. Kompletný sortiment na výrobu chleba: chlebové zmesi, zlepšujúce prípravky, zakysľujúce prípravky. Celozrnné zmesi. Múky - pšeničné, ražné, celozrnné.