Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytváraná kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podieĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach, sú hrachový proteín a sójová múka. Obsah bielkovín v 100 g produktu je 25 g.
Pfahnl Backmittel je rakúska rodinná firma s tradíciou siahajúcou až do roku 1476, ktorá sa špecializuje na výrobu kvalitných múk a pekárenských zmesí. Vďaka vlastnému mlynárstvu, moderným technológiám a dôrazu na udržateľnosť je Pfahnl spoľahlivým partnerom pre pekárne a cukrárne po celej Európe.
Vysoký podiel bielkovín a unikátna chuť produktu je vytváraná kombináciou špecifických semien. Suroviny, ktoré sa výrazne podieĺajú na chuťových a výživových vlastnostiach, sú hrachový proteín a sójová múka. Obsah bielkovín v 100 g produktu je 25 g.