Blog

Pekařská školení, pekařské kurzy

Pekárske školenia, pekárske kurzy

Zabezpečujeme školenie pekárov našich zákazníkov. Disponujeme vlastným pekárskym školiacim centrom.

 

Školiace pekárske centrum v Litomyšli je vybavené modernými zariadeniami a vyškolenými inštruktormi, ktorí majú bohaté znalosti a skúsenosti. Naše školenia sú koncipované tak, aby pekári získali praktické zručnosti a znalosti o našich produktoch a ich použití v rôznych receptoch. Pekári sa zoznámia s technikami miešania, kysnutia, formovania a pečenia na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov.

V rámci školenia tiež prezentujeme najnovšie trendy v oblasti pekárstva a zdravej výživy, aby sme pekárom pomohli zostať inovatívne a reagovať na potreby a priania ich zákazníkov.

Okrem školenia v našom centre ponúkame tiež možnosť zavádzania výroby na testovacej pekárskej linke. To umožňuje pekárom získať praktické skúsenosti s našimi produktmi a technológiami priamo vo svojom vlastnom prostredí. Počas zavádzania výroby poskytujeme podporu a asistenciu, aby sme zaistili hladký proces a dosiahnutie požadovaných výsledkov.

Pekárske školenia, pekárske kurzy

  • prebiehajú v pekárskom školiacom centre v Litomyšli
  • testovacia linka na zavádzanie technológií
  •  školenie vykonávajú technológovia firmy
Uložiť
Nastaviť
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z nášho webu. Pokiaľ odmietnete používanie súborov cookie, nedokážeme garantovať bechybnú funkciu webu.
Povoliť všetko
Zakázať všetko
Analytics
Nástroje používané na analýzu dát na meranie efektivity webových stránok a na pochopenie toho, ako fungujú.
Google Analytics
Povoliť
Zakázať
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povoliť
Zakázať